24 február 2015

Az Abarth 500 modellcsalád

 

Az Abarth 2015-ös modellkínálata, amely a többlépcsős teljesítmény elvét követve újult meg, a Skorpió ügyfeleinek teljesítményvágyát hivatott minden szinten kielégíteni.

 

A belépő verzió Abarth 595 névre hallgat, amely az 1.4 Turbo T-Jet erőforrás 140 lóerős verzióját kézi, illetve szekvenciális automatizált sebességváltóval kombinálja. Az ügyfelek különösen széles választékból alakíthatják ízlésük szerint a modellek stílusát és teljesítményét. Számtalan eltérő kombináció képzelhető el; a futómű-, fék- szívórendszeri és kipufogó tuningcsomagok mellett egyedi optikai csomagok, valamint exkluzív tartozékok folyamatosan bővülő köre áll rendelkezésre.

 

A modellcsalád második szintjét az 595 Turismo képviseli; ennek 1.4 Turbo T-Jet benzinmotorja 160 LE maximális teljesítményre képes. A Turismo felszereltségi szint azokat az ügyfeleket szólítja meg, akik a Gran Turismo műfajra jellemző, sportos eleganciára vágynak. A kézzel kapcsolható, ötfokozatú sebességváltón kívül az Abarth 595 Turismo az Abarth automatizált szekvenciális sebességváltójával is megrendelhető. A kedvezőbb teljesítménykifejtésről és a gyorsabb kapcsolásokról a sportos kormányon elhelyezett váltófülek gondoskodnak.  A Turismo típust részletekbe menő alaposság, gondos kidolgozottság jellemzi, a kategóriájának csúcsán elhelyezkedő modell az egyedi átalakítási lehetőségek gazdag tárházát kínálja. A belső térben számos, kiváló minőségű anyag közül választhatunk; a bőrülések például natúr, fekete, piros vagy szürke színben rendelhetők. Az ülések színéhez igazodik a perforált bőrrel borított kormány tónusa; a padlószőnyegeket fém szegecsek és bőrbetét díszíti; a pedálok, a küszöbborítások és a sebességváltó kerete a versenysportból származó exkluzív anyagból: Alutexből készült. Ezen a felszereltségi szinten minden részlet az ügyfél igényeit kielégítő kifinomultságról és figyelemről tanúskodik. A gondos kivitelezés kiterjed a tetőkonzol kárpitozására is, amelyet a hímzett típusnév díszít.

 

Ami a külső megjelenést illeti, a Turismo ügyfelek számos alapszín, illetve nyolc egyedi kéttónusú kidolgozás közül választhatnak.

 

A harmadik felszereltségi szint az 595 Competizione. Kifejezetten ehhez fejlesztették ki az Euro 6-os, 180 lóerős 1.4 T-Jet erőforrást, amely ötfokozatú kézi vagy Abarth automatizált szekvenciális sebességváltóval rendelhető. A 180 lóerős 1.4 T-Jet Competition motor abból a tapasztalatból építkezik, amelyet a Skorpió szerelői a motorsport világában szereztek, az együléses Forma-4-es futamoktól az Abarth Trophy sorozatig. Az igényes ügyfeleknek maximális teljesítményt és praktikumot kínáló motort új Garrett turbófeltöltővel szerelték fel. Ez minimális turbólyukkal és módosított sűrítési viszonnyal garantál maximális teljesítményt és használati értéket. A Monza szelepes, teljesítményre hangolt kipufogórendszernek köszönhetően a motor fajlagos teljesítménye eléri a 132 lóerő/litert. Az Abarth 595 Competizione 180 LE azok választása, akik rajonganak az autóversenyzés izgalmaiért, a sebességért éppúgy, mint a kifinomult technológiai tartalomért. Az anatómiailag optimalizált 'Abarth Corsa by Sabelt' kagylóülésekben helyet foglalva különösen nagy élmény a 6,7 másodperces gyorsulás 100 km/órára, míg a négydugattyús, fix alumínium nyerges Brembo fékrendszer megnövelt teljesítménye a biztonságos megállást szavatolja. 

 

 

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download

Kapcsolódó képek


Csatolt file